Introductietraining Heldere Perceptie 2024

Bevind jij je in een transformatieproces? Word je uitgedaagd om de diepere betekenis van jouw leven te onderzoeken?

Deze onlinetraining is (vanwege de drukte) momenteel alleen beschikbaar voor deelnemers aan de Transformational Mentorship. Deze training helpt je de eigen waarneming dieper te exploreren. Daar hoort het schonen en onderzoeken van jouw heldere kanalen bij.
Er is veel aandacht voor het leren begrijpen van intuitieve informatie en hoe deze effectief te activeren, te interpreteren en toe te passen.

Naast onderricht is er innerlijk werk om zelf te ervaren
Je ontdekt het onderscheid tussen de informatie die naar voren komt vanuit jouw ziel en die vanuit jouw ego. De mind denkt voortdurend na en oordeelt maar vanuit stilte leer je contact maken met jouw diepere wijsheid.

Deze training is niet voor iedereen, op elk moment geschikt. Daarom is het raadzaam om eerst te overleggen en een reading te ontvangen.

De Introductietraining omvat 2 dagdelen (Zoom) ook op avonden of in het weekend -data in overleg. Deze training gaat vooraf aan de Transformational Mentorship.

“Love is the absence of judgement.”
Dalai Lama XIV

Voor de folder, gelieve het Contactformulier in te vullen en te verzenden. Renée zal dan spoedig contact met je opnemen.