Renée F. Gloudemans

Renee Gloudemans

Renée’s kindertijd werd gekenmerkt door ziekte, diverse bijna-doodervaringen en ziekenhuisopnames. Hierdoor leerde ze al op jonge leeftijd dat genezingsprocessen ook psychische, energetische en spirituele aspecten hebben.

Zij ontdekte dat ze – vanuit een innerlijke stilte – een stromende verbinding met de natuur had. Hoe krachtig deze verbinding was, ervoer ze later door bijzondere ervaringen bij inheemse volkeren. Het bracht haar in contact met een shamanistisch wereldbeeld dat ze al van nature innerlijk voelde.

Sinds haar jeugd heeft Rénee een diepe interesse ontwikkeld in filosofie, spirituele tradities en de visies van oude beschavingen.  Ze woonde en studeerde in verschillende landen. Na een loopbaan als accountmanager waarin ze veel reisde, merkte ze dat haar wens naar meer bezieling groeide. Dit was het startsein voor haar diepgewortelde roeping: het zinvol betrokken zijn bij genezingsprocessen.

Inmiddels voert ze al meer dan vijfentwintig jaar de praktijk voor Psycho-Spirituele Geneeswijzen in Amsterdam. Ook geeft ze op een zorgvuldige en heilzame manier invulling aan trainingen waarin ze mensen leert om hun transformatie en helingsproces vanuit eigenheid en ownership te kunnen dragen.

De spirituele en shamanistische tradities van onder andere de Tibetaanse Bön, de Maya, de Sámi en de Maori zijn een blijvende bron van inspiratie en warmte voor haar. Dit is ook terug te zien in haar authentieke manier van werken. In haar benadering brengt ze oude tradities, shamanistische visies op heling en westerse inzichten op een respectvolle en inzicht gevende manier samen.
Dit is een gegronde vorm van verdiepend werk geworden, waarin de psychologische, energetische en de spirituele inbreng elkaar aanvullen.

Genezingsprocessen zijn boeiend, divers, subtiel èn confronterend. Het pad van heelwording is niet alleen ontroerend maar ook hartverwarmend omdat het een univseel menselijk verlangen zichtbaar maakt. Het is Renée’s intentie om vanuit haar hart een bijdrage te leveren aan heilzame inzichten en transformatie.
Een ieder is welkom, ongeacht de culturele of spirituele achtergrond. Ze heeft uitgebreide ervaring opgedaan in het begeleiden van meer dan dertig nationaliteiten. In haar internationale praktijk in Amsterdam werkt ze in het Nederlands, Frans, Engels, Italiaans en Duits. Ook is het mogelijk om digitaal via Zoom Pro op afstand te werken.
Momenteel geeft ze vooral trainingen op diverse locaties in Nederland en elders in Europa.

Instagram: @healingstories_

‘Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself.
And that no heart has ever suffered when it goes in search of its dreams’.
Paulo Coelho