In de media

Van tegenslag naar transformatie

Heb je al langer het gevoel dat je wordt uitgedaagd tot verandering, heb je moeite om te erkennen wat je ontgroeid bent? Zou je op een meer authentieke manier willen leven? De kans groot dat je voor een periode van Transformatie staat. Spannend, maar een prachtige kans op groei.

“Grote, ingrijpende veranderingen kunnen je leven op zijn kop zetten. Ziekte, een scheiding, de dood van een dierbare: het zijn gebeurtenissen die inslaan als de bliksem en je het gevoel kunnen geven dat jouw wereld vergaat. Toch hoor je mensen achteraf vaak zeggen dat ze een tegenslag of crisis als een blessing in disguise hebben ervaren. Dat wat op het eerste gezicht zo verschrikkelijk leek, bracht uiteindelijk toch veel goeds. Als je midden in een crisis zit, is het maar moeilijk voor te stellen dat je ooit met dankbaarheid kunt terugkijken op een ervaring die met zoveel pijn is begonnen. Maar niets in onze duale wereld is alleen maar goed of slecht en juist de donkerste momenten hebben de potentie om oud zeer en vastgeroeste patronen te helpen helen en je lichter en wijzer te maken. Aan de buitenkant is er misschien niets dan ongeluk te zien, maar aan de binnenkant kan er door transformatie ruimte ontstaan om te groeien.”

Als je op de link klikt kan je het interview lezen dat in april 2020 verscheen

Lees: Van tegenslag naar transformatie

_____________________________________________________________________________________________________________

De sjamaan
Mens van de aarde.
Sjamanisme is de spirituele samenvatting van duizenden oude natuurreligies, die in de kern allemaal draaien om het bewaken en herstellen van de natuurlijke harmonie. Het sjamanisme leert je om trouw te zijn, aan de natuur en aan jezelf.

Lees: De sjamaan – Mens van de aarde

Instagram: @healingstories_