Introductietraining Energetische & Lucide Perceptie
2019

Deze training bestaat uit 2 lesdagen, zaterdag 19 januari en zondag 3 februari. Is bewustwording belangrijk voor je ? Deze dagen helpen jou de eigen waarneming diepgaand te exploreren. Daar hoort het schonen en onderzoeken van jouw heldere kanalen bij.

Er is aandacht voor het leren begrijpen van intuitieve informatie en hoe deze effectief te activeren en te interpreteren.

Naast onderricht is er innerlijk werk om zelf te ervaren!  Er zullen ook verschillende meditatieve- en ademhalingstechnieken worden geleerd.
Het aanwezig zijn op zielsniveau zal centraal staan en hoe dit aspect in het eigen leven en beroep te brengen.
De training is in het bijzonder geschikt voor behandelaren, coaches, ondernemers enz. die het belang van introspectie en zelfkennis erkennen.

Deze training is niet voor iedereen, op elk moment geschikt. Daarom bespreken we eerst samen jouw motivatie en persoonlijke omstandigheden. Bij deelname onderteken je tevens een disclaimer hierin is o.a.vertrouwelijkheid en de bescherming van privacy geregeld.

De psycho-spirituele benadering benadrukt de hartenergie en zorgvuldigheid in het zijn

Het zijn twee intensieve en heilzame dagen. De training is vol.
Nieuwe data in 2019 worden later bekend gemaakt.

De training wordt gegeven in het mooie Centrum De Roos, aan het Vondelpark in Amsterdam, goed bereikbaar met het OV. In de buurt is betaald parkeren mogelijk.

“Love is the absence of judgement.”
Dalai Lama XIV

Voor de uitgebreide folder, gelieve het Contactformulier in te vullen en te verzenden. Renée zal dan spoedig contact met je opnemen.