Authentiek Healership, shamanistische healingtradities, eerste lesjaar start weer in september 2024

In de oudste spirituele stroming op aarde, het animisme, is alles bezield.
Doordat de natuur een essentiële plek inneemt, erkent het animisme de verbondenheid van al het leven met elkaar.
De westerse wereld noemt deze mensen Shamanen en de stroming Shamanisme. Deze term is echter afkomstig uit Oost-Siberië en hoort specifiek bij Toengoezische volkeren.
Elk inheems volk had/heeft zieners en genezers die naar andere dimensies kunnen reizen voor het verwerven van inzicht, kracht en heling.
Ze kunnen dit omdat ze in staat zijn om hun bewustzijn te veranderen en aan te passen aan een andere trilling. Ze kunnen met helderheid de diepere dynamiek waarnemen in processen en thematiek. Ze ontvangen kennis over het herstellen van verstoringen en delen hoe / wat getransformeerd mag worden.

Het is van belang te beseffen dat iedere inheemse traditie helers en zieners had/heeft die ze met een eigen benaming aanduiden. Elk healership wordt bepaald door de leefomstandigheden, de behoeften en het spirituele wereldbeeld van een volk. Dit kunnen we nog steeds ervaren, in ons hedendaagse leven.

Oude genezingstradities hebben een veelomvattende visie op de mens en het grotere geheel. Er is aandacht voor de onderlinge verhoudingen en het herstellen van evenwicht. In deze training stroomt inspiratie uit oorspronkelijke wijsheid naar het hedendaagse pad van heling. Met authentieke en innovatieve oefeningen, healings en rituelen. We werken met diep respect voor en erkenning aan alle bronnen van wijsheid.

We maken kennis met de psychologische betekenis van de vier windrichtingen van het Levenswiel. We ontdekken en onderzoeken liefdevol diverse, rijke genezingstradities op de wereld. Diepe wijsheid die zinvol en actueel is voor het leven op aarde. Visies die ons inspireren in het ervaren van en vormgeven aan hedendaagse healing. Hierin volg je steeds het pad van zelfbevrijding en innerlijke groei, op weg naar jouw authentieke healership.

De training Authentiek Healership is geschikt voor gevorderden en mensen die de Transformational Mentorship hebben voltooid. Het Authentiek Healership ontwikkel je in twee jaar.
Het eerste jaar van deze training met inspiratie vanuit shamanistische healingtradities start weer in 2024.
Zeven boeiende zondagen: 15 september, 10 november en 15 december 2024.
En onder voorbehoud: 26 januari, 2 maart, 13 april en 18 mei 2025.

De training vindt plaats op de mooie Buitenplaats De Hoorneboeg, midden in het Goois Natuurreservaat, bij Hilversum. De uitgebreide bio en vega(n) lunch, thee, koffie ed. zijn inbegrepen. Restaurant Bij de Tuinman bereidt maaltijden met groenten uit de moestuin van het landgoed.

Uitzicht vanuit de lesruimte, in de vroege lente op De Hoorneboeg

De fijne lesruimte beschikt over een aparte lounge en wordt omgeven door oude bomen en struiken. Deze mooie plek leent zich uitstekend voor enig shamanistisch werk buiten; je wordt steevast begroet door eekhoorntjes, konijnen en vele vogels.

Deze training is geschikt voor meer gevorderden. Voor informatie kan je het Contactformulier invullen met jouw motivatie. Renée neemt contact met je op.